Over Netwerk Ten Boer

In het voorjaar van 2017 is Netwerk Ten Boer opgericht door enkele enthousiaste ondernemers uit Ten Boer en Bedum, met als doel een positieve impuls te geven aan het ondernemende klimaat in de regio.

Netwerk Ten Boer is vanaf de oprichting snel gegroeid. Het aantal leden neemt iedere maand toe. Het netwerk bestaat inmiddels uit een flinke en enthousiaste groep leden, die elkaar het werk van harte gunnen.

Ontbijtsessies
Twee keer per maand, op de woensdagochtend van 7.00 uur tot 8.30 uur, organiseert Netwerk Ten Boer een ontbijtsessie. Deze ontbijtsessies vinden plaats bij dorpshuis Ten Boer. Tijdens de ontbijtsessies krijgt ieder lid de gelegenheid voor een pitch. Iedereen krijgt hierbij uiteraard de vrijheid om op ‘eigen wijze’ invulling te geven aan deze pitch. Daarnaast krijgt één ondernemer per sessie de gelegenheid om de eigen onderneming inhoudelijk te presenteren. Wederom naar eigen wens.
Tot slot is er tijdens iedere bijeenkomst genoeg tijd om informeel te netwerken.

Lidmaatschap
De kosten voor lidmaatschap bedragen € 95,- op jaarbasis. Daarnaast wordt per ontbijt een kleine  bijdrage gerekend van € 7,50 voor de ontbijtkosten.

Heeft u vragen of wilt u meer weten over Netwerk Ten Boer? Neem dan contact met ons op!